Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szörnyek

A lények nevei és leírásai

Acheri

Egy Acheri egy indiai szellem vagy kísértet. Ez a szellem szerint, már a formája egy kis indiai lány, aki jön le a hegyek és hegycsúcsok hozza betegségek és megbetegedések, hogy az emberek a falvak alább. A gyermekek különösen érzékenyek erre. Viselt piros szalag nyakába gondolják, hogy védelmet.

Gonosz szellem

Egy Afrit származik arab mitológia és úgy gondolják, hogy egy szellem-szerű formában testesíti meg a tüzet. A muszlim teológia, ők a második legerősebb az öt osztálya Jinn, hogy említi a Korán. Afrit az is ismert, a következő neveket: efreet, ifreet, gonosz szellem, gonosz szellem.
 

Banshee

Banshees származik ír (bab Sidhe) és skót (bab shìth) folklór. Lényegében ez egy női lélek, aki ad ki egy hosszú, síró sír, mint egy figyelmeztetés, hogy valaki hamarosan meghal egy adott háztartásban. Úgy tűnik, a szellem formájában viselt hosszú, fehér vagy szürke ruhákat, és gyakran, amelynek hosszú, szőke haja.

Mumus

Ez egy legendás alakja hitt a sok gyerek (főleg azért, mert mi felnőttek mondd meg nekik ezt), aki megjelenik éjszaka megijeszteni gyerekek. Nincs beállítva megjelenése e lény, és ez változhat a "leírás" a háztartási háztartási. Általában azonban valami félnek a gyermek és csak érezni a jelenlétét, hogy valami félelmetes, hogy azokat, vagy a szülők fenyegetik őket a nagy, rossz "mumus", ha nem marad az ágyban, vagy viselkednek. Itt olvashat többet ez a mitikus alak a
 

Bucca

Ez a tengeri szellem ismert segítheti vagy hátráltathatja a Cornish halász az angol parton. Van két formája, amelyben úgy tűnik, hogy imádják: bucca Widn (Fehér bucca) és bucca Dhu (Black bucca). Bucca is nevezik, mint egy ón bányászat szellem.

Demon (Daemon)

Ez egy gonosz lélek az alvilágba is, amelyek természetfeletti lények között, halandók és istenek erejével, hogy beavatkozzon az emberek életében okozó szerencsétlenség és a pusztítást. Ők úgy gondolják, hogy képes elcsábítani, kínoz, és rendelkeznek az emberek is.

Domovik

Ez a szellem az orosz mitológiában, akik életüket vagy mögé kályha, vagy a küszöbön. Úgy viselkedik, mint egy gyám vagy őr az otthoni, de ha sodrából, bármilyen módon, akkor dönthet úgy, hogy éget el a házat. Egy jó módja annak, hogy tartani Domovik boldog, hogy mindig hagy egy snacket a hűtőben neki.

Vámpír

Mivel a természetfeletti lények menni, nehéz pontosan megmondani, hogy hol a ghoul származik. Az iszlám folklór, úgy vélik, hogy egy démon, ami táplálja az emberi test, élő vagy halott. Az ősi arab folklór, a ghoul kell tekinteni, hogy egy szörny lakik temetőket és más lakatlan helyeken, amely jobban megfelel észak-amerikai mitológia. Úgy ábrázolják, mint a forma változó démon, amely vállalja a képében egy állat, és tegyük fel, hogy képes, hogy rávegyék a meggondolatlan utazók a sivatagban hulladékok hogy megölje, és felfalják őket.

Kelpie

Ez egy természetfeletti forma-váltás víz lovat kelta folklór. Úgy tűnik, az emberek, hogy egy elveszett póni és úgy vélik, hogy képesek, hogy rávegyék az emberek a vízbe, hogy megfullad, majd enni. A Kelpie származik az ír és skót folklór és azt mondta, hogy kísért a folyók és tavak Skócia és Írország.
 

Kobold

Származó német folklór, a Kobold egy csintalan szellem, amely általában láthatatlan. Azonban, akkor valósult formájában egy állat, tűz, egy tárgy vagy egy emberi lény akkora, mint egy kisgyerek. Ide tartozik játszani trükkök, hanem meg is szerencsét hoz, hogy egy háztartás, amennyiben a tulajdonosok a saját vigyázzon rájuk. Kobolds akik elhanyagolják, gúnyt, vagy más módon kezelt rosszul már ismert, hogy lesz elég rosszindulatú és bosszúálló.

Puca (Phooka)

A Puca (más néven: még Pooka, Puka, Phouka, Puka, Pwca) származik az ír és a walesi folklór és azt mondják, hogy az egyik a tündér-folk, aki forma-váltást. Bármi legyen is az állati formát vesz (kutya, kecske, nyúl, stb), akkor szinte mindig sötét szőr. Azonban leggyakrabban formájában egy karcsú, fekete ló egy áramló sörény és izzó sárga szeme. Bár egy ember lenne egy vad utazás kell, hogy valaha is lovagolni a hátán egy Pooka, a szellemet nem ténylegesen a személy semmi rosszat. Sőt, azt mondják, hogy képes beszélni az emberek, és a legendák mesélnek Puca az segíti az embereket, azáltal, hogy tanácsot és a vezető távol veszély.

Manó

A troll származik skandináv mitológia és ábrázolják, mint egy ördögi és félelmetes óriás él a föld alatt, hegyek, barlangok vagy a halmok. Ezek a nagy orra és füle, bozontos haj vagy a szőrzet, hosszú karok, és alapvetően van egy borzas megjelenést. A hímek úgy, hogy egy nagyon alacsony értelmi, míg a nőstények láthatóan nagyon ravasz.

Vámpír

Mindannyian tudjuk, hogy ezeknek a vérszívó lények. Vámpírok élőhalott lények, hogy túlélje az etetés a vér az élet. Úgy néznek ki, mint a rendes emberek (az, hogy az, amit ők), de van egy képlékeny, fehér bőr, és csak jön ki a sötétben, a napfény elpusztítja őket. Szerintünk : "fogalma vámpirizmusról óta létezik évezredek kultúrák, mint a sumérok, zsidók, görögök és rómaiak már meséket démonok és szellemek minősülő prekurzorok modern vámpírok. ellenére előfordulása vámpír -szerű lények az ősi civilizációk, a folklór a szervezet ma ismert, mint a vámpír származik szinte kizárólag a 18. század elején Délkelet-Európában. "
 

Farkasember

A vérfarkas egy lycanthrope (egy ember, aki alakját váltsanak farkas formában). A mitológia, úgy vélik, az a személy válik vérfarkas miatt, hogy megharapott egy másik vérfarkas. Az átállás emberről farkas formában fordul elő a telihold és az a személy elveszíti minden értelemben az emberi erkölcs és prédák a gyilkos más ember viszont. Haj és szőr hajtások a szervezetből, az ujjak és a körmök növekedését a karom, és az arcvonások válnak egy farkas-szerű megjelenés. Miután az éjszaka véget ér, és a telihold-készletek, a vérfarkas fordul vissza a rendszeres emberi lény. Egyes afrikai törzsek még hinni ezt a jelenséget.
 

Zombie

A zombi egy újjáélednek az emberi holttest. Egy erős Voodoo mágus nyilvánvalóan képes elérni ezt feat szerint az afro-karibi spirituális hiedelmek. A újjáélednek holttestet ezután végrehajtására használt gonosz tetteket. Ez még mindig elfogadott jelenség néhány haiti nép, még ma is.

Free Rating Code