Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Season 6

2011.04.26

Exile on Main Street

Egy év eltelt, Dean felhagyott a vadászattal és most Lisával, és annak fiával, Bennel él. Sam, miután titokzatos módon kiszabadul pokolbéli börtönéből, megkeresi Deant és közli vele, hogy újra csatlakoznia kell hozzá a vadászaton. Bemutatja őt egy új világnak - egy családnak -, akiről eddig Dean nem is tudta, hogy létezik, a Campbelléknek, édesanyja családjának, akiket nem más vezet, mint Samuel nagypapa.

 

A részt Sera Gamble írta és Phil Sgriccia rendezte.

 

Two and a Half Men

SAMUEL KONFLIKTUST TEREMT SAM ÉS DEAN KÖZÖTT - Sam (Jared Padalecki) egy olyan ügyben nyomoz, ahol a szülőket meggyilkolták és a gyermekeik eltűntek. Az egyik bűntett helyszínén rátalál egy gyerekre, akit hátrahagytak és felhívja Deant (Jensen Ackles), hogy segítsen. Vonakodva hagyja ott Lisát (vendégszereplő Cindy Sampson) és Bent (vendégszereplő Nicholas Elia), de végül beleegyezik, hogy találkozik Sammel és meglepi öccsét azzal, milyen szülői lett... A testvérek Samuelhez (Mitch Pileggi) viszik a kicsit, aki úgy dönt, vadásznak fogja felnevelni, ami feldühíti Deant. Azonban, mielőtt eldönthetnék a gyermek jövőjét, egy alakváltó tör be hozzájuk és megkísérli elrabolni a babát.

 

John Showalter rendezte és Adam Glass írta az epizódot.

 

The Third Man

CASTIEL VISSZATÉR – Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) Castiel (Misha Collins) segítségét kérik, mikor egy olyan ügyön dolgoznak, amelyben a rendőrtisztek egyiptomi pestisnek tűnő betegségben hunynak el. Castiel megerősíti, hogy Mózes pálcáját használták a rendőrök megölésére, és elmondja a testvéreknek, hogy a mennyben káosz uralkodik, és Isten több fegyverét is ellopták. A hármas együtt indul a rabló keresésére, és hamarosan egy régi ellenséggel találják magukat szemtől szembe.

 

A Weekend at Bobby’s

JENSEN ACKLES RENDEZŐKÉNT DEBÜTÁL – Miután Bobby (Jim Beaver) rájön, hogy Crowleynak (Mark Sheppard) nem áll szándékában visszaszolgáltatni Bobby lelkét, a vadász a saját kezébe veszi az ügyet. Segítség reményében felkeresi Samet (Jared Padalecki) és Deant (Jensen Ackles), mivel Crowley egyik legfontosabb titkára derített fényt. Mindezalatt Sam és Dean megtapasztalhatják, hogy mit csinál Bobby egész nap, amikor nem a fivérekkel van.

 

Jensen Ackles rendezte, Andrew Dabb és Daniel Loflin írta az epizódot.

 

Live Free or Twi-Hard

DEANT VÁMPÍRRÁ VÁLTOZTATJÁK – Miután egy csapat lány eltűnik, Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) rájön, hogy egy csoport vámpír ütött tanyát a kisvárosban. Egy két vérszívóval folytatott harc alatt Deant megharapja az egyik és vámpírrá változik… Samuel (vendégszereplő Mitch Pileggi) elmondja Deannek, hogy vissza tudja változtatni, de ahhoz annak a vámpírnak a vérére lesz szüksége, aki megharapta. Dean beszivárog a fészekbe, és belefut az Alfába...

 

Jan Eliasburg rendezte és Brett Matthew írta az epizódot.

 

You Can’t Handle The Truth

AZ IGAZSÁG FÁJ – Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) egy öngyilkosságsorozat ügyében dolgoznak. Rájönnek, hogy az áldozatok úgy lelték halálukat, hogy brutális igazságnak tették ki őket, ami megőrjítette őket. Kiderül, hogy az Igazság Istennőjét, Veritast próbálják megidézni, aki kényszeríti az embereket, hogy kegyetlenül őszinték legyenek akaratuk ellenére, és Dean a következő áldozat. Rákényszerül, hogy elmondja Samnek, hogyan is érez igazán azzal kapcsolatban, hogy öccse visszatért a pokolból.

 

Rod Hardy rendezte, Eric Charmelo és Nicole Snyder írta az epizódot David Reed, Eric Charmelo és Nicole Snyder története alapján.

 

Family Matters

SAMUEL TITKOL VALAMIT? – Dean (Jensen Ackles) azt gyanítja, Samuelnek (Mitch Pileggi vendégszereplő) hátsó indítékai vannak, de Sam nem hiszi el, hogy a nagypapával bármi gond lenne. A testvérek és Samuel, a többi Campbellel vadászatra indul, ami aztán szörnyű kudarcba fullad.

 

Guy Bee rendezte, Andrew Dabb és Daniel Loflin írta az epizódot.

 

All Dogs Go To Heaven

EGY KUTYA ÉLETE – Dean (Jensen Ackles) és Sam (Jared Padalecki) egy olyan ügyben dolgoznak, ahol vérfarkas tevékenységet gyanítanak, de kiderül, hogy egy bőrsétáló [skinwalker] (vendégszereplő Andrew Rothenberg) áll a gyilkosságok mögött egy család kutyájának bőrébe bújva, aki/ami bosszút áll gazdái ellenségein. Miután elfogják a kutyát, emberré változik, és elmondja Samnek és Deannek, hogy egy Alfa bőrsétáló több alvó “ügynököt” is teremtett, akik a parancsára lemészárolják családjaikat. Az egyetlen mód, hogy megelőzzék a tömeggyilkosságot az, hogy megkeresik és végeznek az Alfával.

 

Phil Sgriccia rendezte és Adam Glass írta az epizódot.

 

Clap Your Hands If You Believe

TÜNDÉREK! – Miközben Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) egy ufó jelenséggel foglalkozik, Deant elrabolják egy gabonakörből. Miután felébred, szembesülnie kell azzal, hogy nem űrlényekkel van dolga, hanem tündérekkel! Sajnálatosan csak Dean látja a tündért, ami állandóan megtámadja, így nehéz dolguk van a lény nyomon követésével és megállításával. A testvérek még jobban összezavarodnak, mikor Sam nyomozása az elfek, gnómok és leprikónok világába kalauzolja őket.

 

John Showalter rendezte és Ben Edlund írta az epizódot.

 

Caged Heat

MEG VISSZATÉR! – Meg (Rachel Miner) elrabolja Samet (Jared Padalecki) és Deant (Jensen Ackles), hogy kierőszakolja belőlük a választ arra, hol rejtőzködik Crowley (vendégszereplő Mark A. Sheppard). Sam alkut köt vele – segítenek neki, ha megígéri cserébe, hogy megkínozza érte Crowley-t azért, hogy információt tudjanak meg arról, hogyan szerezzék vissza Sam lelkét. Castiel (Misha Collins) is csatlakozik hozzájuk, de nehéznek találja együtt dolgozni Meggel.

 

Robert Singer rendezte, Brett Matthews írta Brett Matthews és Jenny Klein története alapján az epizódot.

 

 Appointment In Samarra

HALÁL VISSZATÉR EGY TALÁLKOZÓRA DEANNEL – Dean (Jensen Ackles) felkeresi Halált (vendégszereplő Julian Richings), hogy segítséget kérjen tőle Sam (Jared Padalecki) lelkének visszaszerzésében. Halál közli Deannel, hogy segít neki, de csak akkor, ha Dean elvállalja, hogy 24 óráig Halál lesz. Eközben Sam eldönti, hogy mégse kell neki vissza a lelke, és Baltazár (vendégszereplő Sebastian Roché) segítségét kéri, hogy készítsen egy védő igét, ami távol tartja a lelkét a testétől. Baltazár elmondja Samnek, hogy a varázsige csak akkor működik, ha megvan hozzá az apja vére, de mivel John Winchester már halott, Sam úgy határoz, Bobby (Jim Beaver) is elég jó lesz neki.

 

Mike Rohl rendezte, Sera Gamble és Robert Singer írta az epizódot.

 

Like A Virgin

A HALÁL VISSZATÉR EGY TALÁLKOZÓRA DEANNEL - Dean (Jensen Ackles) és Bobby (Jim Beaver) aggódva várják, hogy Sam (Jared Padalecki) magához térjen, és megtudják, hogy a Halálnak (vendégszereplő Julian Richings) sikerült-e visszaállítani a lelkét anélkül, hogy elvesztette volna az eszét. Mindezalatt Dean és Bobby egy olyan ügyön dolgoznak, ahol szüzek tűnnek el, és rájönnek, hogy sárkányok állnak az elrablások mögött. Bobby elküldi Deant egy orvoshoz, aki birtokolja az egyetlen fegyvert, amivel le lehet győzni egy sárkányt, Deannek azonban először bizonyítania kell, hogy érdemes rá, mielőtt kézhez vehetné.

 

Phil Sgriccia rendezte és Adam Glass írta az epizódot.

 

Unforgiven

DEAN MEGTUDJA, MILYEN VOLT SAM ÉLETE, MIKOR SAMUELLEL VADÁSZOTT – Samnek (Jared Padalecki) visszaemlékezései lesznek arról, mikor egy ügyön dolgozott Samuellel (vendégszereplő Mitch Pileggi), mielőtt még kapcsolatba lépett Deannel (Jensen Ackles). Sam kap egy rejtélyes sms-t, amiben egy kisvároshoz kap koordinátákat, ezért a testvérek útra kelnek. Dean meglepődik azon, amit a városlakók mesélnek neki Samről, amikor még ott élt.

 

David Barrett rendezte, Andrew Dabb és Daniel Loflin írta az epizódot.

 

 Mannequin 3: The Reckoning

DEAN HAZAROHAN, HOGY MEGBIZONYOSODJON RÓLA, HOGY LISA JÓL VAN - Ben (vendégszereplő Nicolas Elia) felhívja Deant (Jensen Ackles) és elmondja neki, hogy Lisa (vendégszereplő Cindy Sampson) bajban van. Dean így magára hagyja Samet (Jared Padalecki) egy ügy megoldásában, és hazarohan, hogy megmentse Lisát, de arra nem készült fel, ami az ajtóban fogja várni. Eközben Sam kideríti, hogy a férfi, akit meggyilkoltak, egy olyan kegyetlen vicc része volt, mint az eltűnt női munkatársa.

 

Jeannot Szwarc rendezte, Eric Charmelo és Nicole Snyder írta az epizódot.

 

The French Mistake

SAM ÉS DEAN EGY ALTERNATÍV VALÓSÁGBA CSÖPPEN - Rafael (vendégszereplő Lanette Ware) megtámadja Castielt (Misha Collins) és támogatóit azzal, hogy egy különösen rémisztő angyal bérgyilkost küld Baltazár (vendégszereplő Sebastian Roche), Sam (Jared Padalecki), és Dean (Jensen Ackles) fejére... Annak érdekében, hogy megvédelmezze Baltazár a testvéreket, egy alternatív univerzumba repíti őket, ahol egy "Supernatural" című sorozat sztárjai, "Jensen Ackles" és "Jared Padalecki" színészek. A testvérek meglepődnek, mikor Castielt egy Misha Collins nevezetű, boldogan tweetelgető színésznek ismernek meg, Sam pedig Ruby férje (Genevieve Cortese).

 

Charles Beeson rendezte és Ben Edlund írta az epizódot.

 

...And Then There Were None

SAMUEL ÖSSZEÁLL SAMMEL ÉS DEANNEL – Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) és Bobby (Jim Beaver) Mindenek Anyjának legújabb szörnye után nyomoznak. Eközben belefutnak Samuelbe (vendégszereplő Mitch Pileggi) és Gwenbe (vendégszereplő Jessica Heafey), akik ugyanarra a kreatúrára vadásznak. Samuel és Bobby között parázs vita robban ki azzal kapcsolatban, hogyan kéne intézni ezt az ügyet.

 

Mike Rohl rendezte és Bret Matthews írta az epizódot.

 

My Heart Will Go On

SAM ÉS DEAN MEGKÍSÉRTI A SORSOT - Miután Baltazár (vendégszereplő Sebastian Roché) megváltoztatja a múltat azzal, hogy nem engedi elsüllyedni a Titanicot, Sors (vendégszereplő Katie Walder) avatkozik közbe, és elkezdi legyilkolni azokat, akiknek meg kellett volna halni a hajón. Castiel (Misha Collins) közli Sammel (Jared Padalecki) és Deannel (Jensen Ackles), hogy Sors nagyon izgatott az esetükkel kapcsolatban, és csak úgy maradhatnak életben, ha megölik őt.

 

Phil Sgriccia rendezte, Eric Charmelo és Nicole Snyder írta az epizódot.

 

Frontierland

SAM ÉS DEAN VISSZATÉR A VAD VADNYUGATRA – Miközben megoldást keresnek a testvérek arra, hogyan győzzék le Évát, Dean rábukkan Samuel Colt (vendégszereplő Sam Hennings) naplójára a Campbell könyvtárban. Rájönnek, hogy Samuel lehet, tud válaszokat adni nekik, így Sam és Dean megkéri Castielt, hogy küldje vissza őket az időben, hogy ők maguk találkozhassanak vele. Míg Sam vonakodva áll az időutazáshoz, Dean önmagához képest nagyon izgatottan várja a vad Vadnyugatra való utazást.

 

Andrew Dabb, Daniel Loflin és Jackson Stewart története alapján Guy Bee rendezte, Andrew Dabb és Daniel Loflin írta az epizódot.

 

Mommy Dearest

SAM ÉS DEAN TALÁLKOZIK ÉVÁVAL - Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles), Bobby (Jim Beaver) és Castiel (Misha Collins) Éva (vendégszereplő Julia Maxwell) nyomára bukkan egy oregoni kisvárosban. A fiúk rájönnek, hogy az összes városlakó démonná lett változtatva, de meglepetésükre úgy néz ki, mindannyiuk haldoklik. Mikor végre találkoznak Évával, ő úgy dönt, azzal kínozza a testvéreket, hogy halott édesanyjukat, Mary Winchestert (vendégszereplő) démonként hozza vissza az életbe.

 

John Showalter rendezte és Adam Glass írta az epizódot.

 

 The Man Who Would Be King

BEN EDLUND VEZETŐ PRODUCER ÍRTA ÉS RENDEZTE AZ EPIZÓDOT – Castiel (Misha Collins) mesél Samnek (Jared Padalecki), Deannek (Jensen Ackles) és Bobbynak (Jim Beaver) a mennyben folyó háborúról, és hogy hogyan váltak Rafaellel ellenségekké. Bobby úgy gondolja, Castiel rejteget valamit, de Dean elutasítja ezt a feltételezést.

 

Ben Edlund írta és rendezte az epizódot.

 

Let It Bleed

DEAN RÉMÁLMA VALÓRA VÁLIK – Egy démon elrabolja Bent (vendégszereplő Nicholas Elia) és Lisát (vendégszereplő Cindy Sampson), hogy Dean (Jensen Ackles) közelébe férkőzhessen. Sam (Jared Padalecki) és Dean kénytelenek lesznek egy nem sok jót ígérő szövetségessel összeállni, hogy kiszabadítsák őket.

 

Sera Gamble rendezte és John Showalter írta az epizódot.

 

The Man Who Knew Too Much

ERIC KRIPKE FŐPRODUCER ÍRJA AZ ÉVADZÁRÓT – A Sam (Jared Padalecki) fejében felállított fal összeomlik, és elszabadul a pokol. Dean (Jensen Ackles) és Bobby (Jim Beaver) most először vannak abban a helyzetben, hogy képtelenek segíteni rajta, és csak nézik, ahogy Sam meghasad. A mennyben vívott háború eléri a kritikus pontot.

 

Robert Singer rendezte és Eric Kripke írta az epizódot.

 

Free Rating Code

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Clomid Classement KelSari

(KelSari, 2019.11.06 16:29)

Levitra Bustine Can I Purchase Elocon 5g <a href=http://66pills.com>online pharmacy</a> Que Produce La Propecia

Priligy Sanchez Drago KelSari

(KelSari, 2019.10.29 18:30)

Over The Counter Cialis Walgreens Buy Tadacip <a href=http://tadalaf20mg.com>cialis without prescription</a> Levitra Capsulas